LADDOMAT


Laddomat 11 - 30






LADDOMAT 11-30: Τρίοδη θερμική βάνα μίξης για λέβητες πετρελαίου, pellet, ξύλου με ισχύ μέχρι 30 KW
Με αντλία 25-4-130, 3 βαλβίδες Cu22 των οποίων οι 2 είναι με λαβή. Θερμοστάτης 63° C τοποθετείται στάνταρ
Ο Laddomat 11- 30 αυξάνει την θερμοκρασία του νερού που επιστρέφει στον πυθμένα του λέβητα. Αποτρέπει με αυτόν τον τρόπο τη διάβρωση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λέβητα.
Ο Laddomat 11-30 έχει μια μοναδική λειτουργία ελέγχου που σημαίνει ότι ο λέβητας φτάνει γρήγορα υψηλή θερμοκρασία, ακόμη και τη θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτό βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του λέβητα και δεν δημιουργείται πίσσα στα τοιχωματα
Όταν συνδέεται πάνω σε δεξαμενή, ο Laddomat 11-30  τη συμπληρώνει μέσω αργής ροής. Αυτό σημαίνει ότι η διάταξη σε στρώματα* είναι η βέλτιστη. Αυτή η διάταξη στη δεξαμενή αποθήκευσης είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος.
Η μεταλλική βάση της βαλβίδας και της πλάκας ελέγχου δίνει μακροχρόνια και αξιόπιστη λειτουργία ελέγχου και να μειώνει την ανάγκη για συντήρηση.
Ο Laddomat 11-30 είναι κατάλληλος για χρήση με οποιοδήποτε λέβητα μέχρι 30KW.
*Διάταξη σε στρώματα = Ένα λεπτό όριο στη δεξαμενή μεταξύ του ζεστού νερού που βρίσκεται στην κορυφή και στο πιο κρύο και πυκνό νερό που βρίσκεται από κάτω.


ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 260 ευρώ





Laddomat 21 - 60






LADDOMAT 21-60: Τρίοδη θερμική βάνα μίξης για λέβητες ξύλου μέχρι 60 KW
Με αντλία LaddomatLM6, 3 βαλβίδες Cu28 με λαβή, 3 θερμόμετρα, βαλβίδα ελέγχου για αυτόματη ανακυκλοφορία, EPP – μόνωση. Θερμοστάτης 72°C τοποθετείται στάνταρ.
To Laddomat 21-60 είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα και είναι απλή για την εγκατάσταση. Εξασφαλίζει την τέλεια φόρτιση της δεξαμενής. Χάρη στον αποτελεσματικό έλεγχο του ζεστού νερού μπορεί να έχει μια υψηλότερη θερμοκρασία ανοίγματος σε υψηλή παροχή λέβητα σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα.
To Laddomat 21-60 επιτρέπει στον λέβητα να επιτύχει γρήγορα τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας και στη συνέχεια τη φόρτιση της δεξαμενής αποθήκευσης με αργή ροή και υψηλή θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο το μεγάλης σημασίας όριο-σύνορο μεταξύ του ζεστού νερού στην κορυφή και του κρύου και πυκνότερου νερού από κάτω είναι το βέλτιστο.
To Laddomat 21-60 αυξάνει την θερμοκρασία που επιστρέφει στο κάτω μέρος του λέβητα εμποδίζοντας τη διάβρωση και επεκτείνοντας την διάρκεια ζωής του λέβητα και δεν δημιουργείται πίσσα στα τοιχώματα
Κατά το τελευταίο στάδιο λειτουργίας, τo Laddomat 21-60 φορτίζει τη δεξαμενή αποθήκευσης πλήρως, χάρη στη μοναδική θερμική βαλβίδα, που κλείνει την παράκαμψη (bypass) εντελώς.
Μετά το τέλος της λειτουργίας του λέβητα, το Laddomat 21-60 κάνει χρήση της θερμότητας που έχει απομείνει στο λέβητα από με την ανα-κυκλοφορία του ζεστού νερό από την κορυφή του λέβητα στη δεξαμενή αποθήκευσης. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος το Laddomat 21-60 ξεκινά την φόρτιση της δεξαμενής αυτόματα με την ανα-κυκλοφορία.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή σε μη λειτουργία του κυκλοφορητή, το Laddomat 21-60 ξεκινά την φόρτιση της δεξαμενής αυτόματα με την ανα-κυκλοφορία.
Εύκολη διαστασιολόγηση - το Laddomat 21-60 είναι κατάλληλο για χρήση με οποιοδήποτε λέβητα με μέγιστη ισχύ τα 60 KW.
Το Laddomat 21-60 έχει στιβαρό σχεδιασμό με σωστές επιφάνειες σφράγισης, για την απλή και ασφαλή τοποθέτηση.
To Laddomat 21-60 κατασκευάζεται για τη μέγιστη διάρκεια λειτουργίας και εξυπηρέτηση χωρίς προβλήματα. Για παράδειγμα, η βαλβίδα δεν έχει σημεία επικαθίσεων που μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση και διαρροή και έχει σχεδιαστεί για να έχει ένα ελάχιστη πιθανότητα ταλάντωσης.
To Laddomat 21-60 είναι εξαιρετικά εύκολη στη λειτουργία σε σύγκριση με άλλες "λύσεις". Διαθέτει  βαλβίδες διακοπής για να γίνεται η συντήρηση εύκολα χωρίς να απαιτείται η εκκένωση του συστήματος.
Οι βαλβίδες απενεργοποίησης έχουν μεγάλα ανοίγματα για την αντιμετώπιση της μέγιστης ζήτησης ροής στο τέλος της περιόδου φόρτισης και κατά τη διάρκεια της ανα-κυκλοφορίας.
Τα τρία θερμόμετρα που διαθέτει προσφέρουν πλήρη έλεγχο του κύκλου φόρτισης.
Οι μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση.
Η EPP-μόνωση είναι στάνταρ.



ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 385 ευρώ

1 σχόλιο:

  1. Natural gas heating installations are increasingly used in Greece, as the network expands in Attica and the rest of the country. Natural gas is a more practical and economical solution both for central heating boiler installations (τοποθετηση λεβητα) and for autonomous heating installations in houses and apartments. A central role in a natural gas heating system is played by the natural gas boiler, which is essentially the heart of the entire heating system.

    ΑπάντησηΔιαγραφή